Kissikátor polgármestere a falu lakóit gyalázza, mert nem szavaztak elegen a Fideszre

politika
2018 április 11., 13:07
comments 366

Az Ózd melletti Kissikátor lakosai 170 érvényes listás szavazatot adtak le, 70-et a Jobbikra, 64-et a Fidesz-KDNP-re és 21-et az MSZP-PM-re. Egyéniben még jobban, 87-64-re verte a Jobbik a Fideszt. 

Kocsik László Csaba, a falu kormánypárti polgármestere ezt nem viselte jól, a választás utáni hajnalon azt írta ki a Facebookra:

Másnap este annyit elismert, hogy talán túl erősen fogalmazott, amikor felosztotta a falut hazaszerető és gondolkodó fideszesekre, illetve szégyellnivaló, alkoholista hangemberekre. A kommentekből pedig az is kiderült, hogy sokan értették a célzást, miszerint csak ott lesz fejlődés, ahol elegen szavaznak a Fideszre.

(via Alfahír)

Frissítés: nem sokkal cikkünk megjelenése után a polgármester privátra állította vagy törölte az összes posztját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.