Közel 5 tonna ehetetlen olasz élelmiszert foglalt le a NÉBIH

étel
2018 április 11., 06:41

Több mint 4700 kilónyi olasz élelmiszert vontak ki a forgalomból a NÉBIH szakemberei szerda reggel egy élelmiszer-forgalmazó vállalkozás raktáraiban. A 143 termék többsége vagy lejárt, jogellenesen meghosszabbított lejáratú volt. Az eljárás és a bírság kiszabása folyamatban van. Több élelmiszer csomagolásáról eltávolították a minőségmegőrzés idejét, és megváltoztatták rajta a lejárati dátumot. A cég később nem tudta igazolni a termékek eredetét és nyomon követhetőséget biztosító dokumentációval sem rendelkezett. Mint a NÉBIH esetében gyakran, most is undorító videó készült a tettenérésről. Bónusz: hidegrázó aláfestő zene.

link Forrás

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.