Kunhalmi Ágnes vállalná az MSZP elnökségét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: Erdős Dénes/Képszerkesztőség

Az ATV-ben beszélt arról az MSZP képviselője, hogy ha felkérnék a feladatra, akkor vállalná a pártja vezetését. A kérdés azért egyelőre erősen elméleti, és Kunhalmi azt is mondta a Start című műsorban, hogy nem döntött arról, elindul-e a posztért. 

Molnár Gyula a választás estéjén jelentette be, hogy távozik az elnöki székből. Ez nem volt meglepetés, számítani lehetett rá, hogy nem marad a helyén.

Kunhalmi a műsorban arról is beszélt, hogy ki kell vizsgálni azokat a sajtóban keringő eseteket, amik arra utalnak, hogy nem volt teljesen tiszta a vasárnapi választás. Szerinte a Fidesz győzelmét ez nem befolyásolja, viszont a kétharmad szempontjából lehet jelentősége. 

Aztán arról is beszélt, hogy az MSZP-nek szövetségi rendszerben kell gondolkodnia, és részt kell vennie a baloldal újjászervezésében, jelentsen is ez bármit. 

Kunhalmi szerint három oka volt az MSZP rossz szereplésének. Az egyik, hogy nem sikerült létrehozni a közös listát a DK-val, a másik hogy „Botka Lászlóval elvesztegettünk kilenc hónapot”, végezetül pedig az LMP kitáncolása a baloldali jelöltek koordinációjából. (atv.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.