Kunhalmi Ágnes vállalná az MSZP elnökségét

Fotó: Erdős Dénes/Képszerkesztőség

Az ATV-ben beszélt arról az MSZP képviselője, hogy ha felkérnék a feladatra, akkor vállalná a pártja vezetését. A kérdés azért egyelőre erősen elméleti, és Kunhalmi azt is mondta a Start című műsorban, hogy nem döntött arról, elindul-e a posztért. 

Molnár Gyula a választás estéjén jelentette be, hogy távozik az elnöki székből. Ez nem volt meglepetés, számítani lehetett rá, hogy nem marad a helyén.

Kunhalmi a műsorban arról is beszélt, hogy ki kell vizsgálni azokat a sajtóban keringő eseteket, amik arra utalnak, hogy nem volt teljesen tiszta a vasárnapi választás. Szerinte a Fidesz győzelmét ez nem befolyásolja, viszont a kétharmad szempontjából lehet jelentősége. 

Aztán arról is beszélt, hogy az MSZP-nek szövetségi rendszerben kell gondolkodnia, és részt kell vennie a baloldal újjászervezésében, jelentsen is ez bármit. 

Kunhalmi szerint három oka volt az MSZP rossz szereplésének. Az egyik, hogy nem sikerült létrehozni a közös listát a DK-val, a másik hogy „Botka Lászlóval elvesztegettünk kilenc hónapot”, végezetül pedig az LMP kitáncolása a baloldali jelöltek koordinációjából. (atv.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.