Meghalt egy motoros, aki összeütközött egy munkagéppel

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Életét vesztette egy motoros, miután járművével nekiütközött egy munkagépnek a 3-as főúton Füzesabony határában - közölte az MTI-vel szerdán a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A főutat a 124-es kilométernél teljes szélességében lezárták. Kerülni Mezőkövesd, illetve Kál irányába tudnak a közlekedők. A megyei katasztrófavédelm közölte, hogy a füzesabonyi hivatásos tűzoltóőrs munkatársai biztosítják a baleset helyszínét.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.