R. Zoltán kétszer adta el a lakását

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy nő szerdán feljelentést tett a rendőrségen, mert egy ingatlaniroda által hirdetett debreceni lakást megvásárolt, de megtudta, hogy a tulajdonos azt már egy másik vevőnek is eladta.

Fotó: police.hu

A rendőrök elfogták, és előállították az 51 éves tulajdonost, R. Zoltánt, aki beismerő vallomást tett. A sértettek több millió forintot fizettek a lakásért, mindketten adásvételi szerződést is kötöttek a tulajdonossal.

R. Zoltán (középen) a rendőrségenFotó: police.hu

Csalás miatt nyomoznak. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.