Sokan akarnak most elmenni, de ez nem megoldás, aki egy jobb Magyarországot akar, annak itt kell ezért dolgozni

  • Az Eötvös Csoport az elmúlt években rendszeresen szervezett közéleti kérdésekről szóló előadásokat és vitaesteket. Az ott előadó tudósok általában elég kritikusan álltak a kormány intézkedéseihez. 
  • A választások utáni első előadás után a csoport két tagját, Jeszenszky Gézát és Csaba Lászlót kérdeztük arról, hogy a sok kritika ellenére, hogy szerezhetett újabb kétharmadot a Fidesz. Milyen felelőssége volt az értelmiségnek ebben? 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.