Sokan akarnak most elmenni, de ez nem megoldás, aki egy jobb Magyarországot akar, annak itt kell ezért dolgozni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
  • Az Eötvös Csoport az elmúlt években rendszeresen szervezett közéleti kérdésekről szóló előadásokat és vitaesteket. Az ott előadó tudósok általában elég kritikusan álltak a kormány intézkedéseihez. 
  • A választások utáni első előadás után a csoport két tagját, Jeszenszky Gézát és Csaba Lászlót kérdeztük arról, hogy a sok kritika ellenére, hogy szerezhetett újabb kétharmadot a Fidesz. Milyen felelőssége volt az értelmiségnek ebben? 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.