A Magyar Nemzet újságírói összeraknak szombatra még egy különszámot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szerdán jelent meg utoljára a 80 éve alapított Magyar Nemzet, miután az újság tulajdonosa Simicska Lajos a vasárnapi választási eredmény után úgy döntött, hogy nem finanszírozza tovább a lap működését.

A lap volt főszerkesztő-helyettese, György Zsombor azonban most arról posztolt a Facebookon, hogy a szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozójukhpz időzítve rendkívüli számmal jelentkeznek. “Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában” - írta.

A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban fogják kinyomtatni és ingyenesen fogják terjeszteni. A nyomdaköltségekhez még hiányzik pár százezer forint, ezért arra adományokat is várnak.


Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.