A Magyar Nemzet újságírói összeraknak szombatra még egy különszámot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szerdán jelent meg utoljára a 80 éve alapított Magyar Nemzet, miután az újság tulajdonosa Simicska Lajos a vasárnapi választási eredmény után úgy döntött, hogy nem finanszírozza tovább a lap működését.

A lap volt főszerkesztő-helyettese, György Zsombor azonban most arról posztolt a Facebookon, hogy a szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozójukhpz időzítve rendkívüli számmal jelentkeznek. “Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában” - írta.

A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban fogják kinyomtatni és ingyenesen fogják terjeszteni. A nyomdaköltségekhez még hiányzik pár százezer forint, ezért arra adományokat is várnak.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.