A Magyar Nemzet újságírói összeraknak szombatra még egy különszámot

POLITIKA
2018 április 13., 06:39
comments 122

Szerdán jelent meg utoljára a 80 éve alapított Magyar Nemzet, miután az újság tulajdonosa Simicska Lajos a vasárnapi választási eredmény után úgy döntött, hogy nem finanszírozza tovább a lap működését.

A lap volt főszerkesztő-helyettese, György Zsombor azonban most arról posztolt a Facebookon, hogy a szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozójukhpz időzítve rendkívüli számmal jelentkeznek. “Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában” - írta.

A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban fogják kinyomtatni és ingyenesen fogják terjeszteni. A nyomdaköltségekhez még hiányzik pár százezer forint, ezért arra adományokat is várnak.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.