Megkérdezték az egyik hevesi polgármestert a választásokról, de arra senki sem számított, hogy ennyire őszintén elmondja

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A Kékes Online a választások előtt a gyöngyösi választókörzet összes polgármesterét megkérdezte, mennyire elégedettek az elmúlt 4 évvel. A fideszes és független polgármesterek nagy része (40) a Vona Gábor ellen induló Horváth Lászlót ajánlotta, és általában felmondták, milyen pályázatokon nyert a településük. 

Az egyik nagy kivétel az 1600 fős Istenmezeje polgármestere, Nagy-Szú Péter volt, aki annyira őszintén mondta el, hogy szerinte minden ugyanolyan szar marad, hogy a szerkesztők nem merték kicsillagozás nélkül közölni a szöveget. Azt írták, meg szerették volna őrizni az interjú hangulatát, de a szalonképes, helyettesítésre alkalmas szavakat sem találták meg:

A politikusokat csak a pénz és a hatalom érdekli. Most az ikszért kinyalják a s****nket, de utána lesza***k minket, mert mi, emberek nem számítunk. Addig dolgoztatnak minket, míg megdöglünk. Mindent 46-szor ellopnak, mi mindenképpen veszítünk. Itt csak kiválasztott, polihisztorok és strómanok érvényesülhetnek. Mi beikszejük őket, ők meg kiikszelnek minket. Jelenleg nincs olyan párt, akire szívesen rábíznám az ország vezetését. Itt minden arról szól, hogy ki a legnagyobb g***, undorító, amit művelnek, olyan, mint egy rossz pornó. Szegény Magyarország! 600 éve szívunk.

Vasárnap mindenki szavazzon a józan esze szerint! Mi itt, Istenmezején, a halál f**** után egy méterrel nem számítunk, és ez a vidék legnagyobb részére igaz. Az a település, ahol nem kormányközeli a vezetés, az hátrányos helyzetbe kerül. Én független vagyok, emberi módon bánok mindenkivel, mindenkinek megadom a tiszteletet. Ma Magyarországon pillanatok alatt kereshet valaki százmilliárdokat, más meg verítékkel sem tud összerakni pár százezer forintot. A szavazást kötelezővé tenném, mindenki vállalja a döntéséért a felelősséget! Aki nem teszi, az jellemtelen. Én vállalom a tetteimért a felelősséget, egy kis településen nincs is más lehetőség. Ha megígérek valamit és nem tartom be, megkérdezik az utcán.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.