A paksi bővítésből sem maradhatott ki Csetényi Csaba

Az mfor.hu vette észre a Paks II. Zrt. honlapján a szerződést, ami szerint Rogán Antal egykori szomszédjának, Csetényi Csabának cégei látják el a bővítéssel kapcsolatos kommunikáció médiatervezéssel és médiavásárlással kapcsolatos feladatait.

A Network 360 Reklámügynökség Zrt. és Affiliate Network 360 Kft. konzorciuma 57,7 millióért szerződött július végéig.

Csetényi cégei legutóbb októberben nyertek nagyot: 

a Liget Projekt kommunikációjára választották ki őket, nettó 970 millióért.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.