Fakunyhónak csapódott és meghalt egy magyar síelő Ausztriában

baleset
2018 április 14., 06:56
comments 24

Az osztrák hírügynökség beszámolója szerint péntek este meghalt egy magyar síelő Ausztriában. Az APA szerint a 38 éves síző magyar társával letért a kijelölt pályáról, nagy sebességgel egy fakunyhónak csapódott. A rendőség szerint a sportolók tapasztalatlanok voltak, és nem jól mérték fel a pálya meredekségét. A mentőket egy szemtanú értesítette. Az egy síelőt már nem tudták megmenteni, társát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.