Hídvéghi szerint a választás tanulsága az, hogy "az igazságról határozottan és egyszerűen kell beszélni"

POLITIKA
2018 április 14., 05:29
comments 70

"Az elmúlt időszak legnagyobb tanulsága az, hogy az igazságról határozottan és egyszerűen kell beszélni, úgy, hogy az eljusson minden magyar emberhez. A politikai kommunikációnak elengedhetetlen része, hogy el tudjuk mondani, milyen kihívások előtt áll az ország," mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Hírlapnak adott interjújában. Hídvéghi Balázs szerint a választási győzelem visszaigazolta, hogy

"a miniszterelnök és a Fidesz helyesen mérte fel, melyek az igazán fontos ügyek Magyarország számára."

Arra a kérdésre, hogy nem ártott-e a túl egyhangú, migránsozásra felhúzott kampány, azt válaszolta, hogy 

"nem ment a rovására, hiszen részletesen bemutattuk az elért eredményeket is."

photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Szerinte bár Budapesten gyengébben szerepeltek, ez sem számít rossznak. "Sok választókörzetben mi nyertünk, és azokban, ahol ellenzéki győzelem született, csak kis különbséggel veszítettünk," mondta.

"Mivel az ellenzéki pártok látványos kudarcot vallottak, Soros emberei most zavargásokkal, tüntetésekkel, utcai erőszakkal akarnak káoszt előidézni. Nem tartom túlzásnak azokat a véleményeket, hogy a Soros-hálózat valójában az ellenzék lecserélésére készül, és a hétvégi tüntetés szervezése is ebbe a folyamatba illeszkedik,"

jelentette ki Hídvéghi a szombat délutánra szervezett kormányellenes megmozdulásról. A kommunikációs igazgató a két jövő évi választásról is beszélt:

  • "a jövő májusban esedékes euró­pai parlamenti választás esetében intenzív kampányra számítok, annál is inkább, mert a Brüsszellel folytatott vitáink nem érnek véget a mostani választással. 
  • Az önkormányzati választás esetében a korábbiakhoz hasonlóan most is a helyi kérdésekre és eredményekre koncentráló kampányra készülünk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.