Végleges búcsú a tavasztól

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

Jó reggelt kívánok, az ország egyes részein már most 15-16 fok van. Hogy még nincs itt véglegesen a nyár, az csak néhány magashegyi vidékünkön múlik, a Tarnavidékén mértek 2 fokot hajnalban, ezt leszámítva jellemzően 9-13 fok között alakul a hőmérséklet már ezen a kora reggeli órán is, pedig még csak ki se sütött a nap.

Az ég délelőtt is javarészt borult marad, de ez a hőmérsékletet alig befolyásolja. Már így, teljesen borult időben is 19-20 fokig melegedhet az idő, délután pedig, amikor helyenként felszakadozhat a felhőzet, az ország északi felén 23-25, a déli részeken 25-28 fok várható.

Csapadékra Vas megyében készüljenek, az ország többi része megúszhatja. Nem úgy a jövő héten, amikor a jelenlegi előrejelzés szerint hétfőtől csütörtökig csapadékos, mondhatni tipikusan májusi időnk lesz. Nagyon melegen akkor se kell öltözni, a napi maximumhőmérséklet várhatóan minden nap meghaladja majd a 20 fokot.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.