Gutorföldei Gran Torino: tyúkólba rejtette a lőszereket egy 83 éves férfi

Egy 83 éves helyi férfi vasárnap reggel Gutorföldén, a Jókai utcában lévő egyik ingatlan udvarán engedély nélkül tartott fegyverével meglőtt egy kutyát, ami elpusztult, néhány héttel korábban pedig egy borzot is elejtett.

Fotó: police.hu

A rendőrök este adatgyűjtést végeztek a férfinél, amikor tetten érték, miközben 3 lőfegyvert és több mint 700 darab lőszert próbált meg elrejteni a tyúkólban.

Fotó: police.hu

A nyomozók a férfit elfogták, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és orvvadászat bűntett, illetve állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt. Az idős férfi szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában – írja a police.hu.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.