Gutorföldei Gran Torino: tyúkólba rejtette a lőszereket egy 83 éves férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy 83 éves helyi férfi vasárnap reggel Gutorföldén, a Jókai utcában lévő egyik ingatlan udvarán engedély nélkül tartott fegyverével meglőtt egy kutyát, ami elpusztult, néhány héttel korábban pedig egy borzot is elejtett.

Fotó: police.hu

A rendőrök este adatgyűjtést végeztek a férfinél, amikor tetten érték, miközben 3 lőfegyvert és több mint 700 darab lőszert próbált meg elrejteni a tyúkólban.

Fotó: police.hu

A nyomozók a férfit elfogták, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és orvvadászat bűntett, illetve állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt. Az idős férfi szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában – írja a police.hu.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.