Gutorföldei Gran Torino: tyúkólba rejtette a lőszereket egy 83 éves férfi

Egy 83 éves helyi férfi vasárnap reggel Gutorföldén, a Jókai utcában lévő egyik ingatlan udvarán engedély nélkül tartott fegyverével meglőtt egy kutyát, ami elpusztult, néhány héttel korábban pedig egy borzot is elejtett.

Fotó: police.hu

A rendőrök este adatgyűjtést végeztek a férfinél, amikor tetten érték, miközben 3 lőfegyvert és több mint 700 darab lőszert próbált meg elrejteni a tyúkólban.

Fotó: police.hu

A nyomozók a férfit elfogták, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és orvvadászat bűntett, illetve állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt. Az idős férfi szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában – írja a police.hu.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.