Gutorföldei Gran Torino: tyúkólba rejtette a lőszereket egy 83 éves férfi

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy 83 éves helyi férfi vasárnap reggel Gutorföldén, a Jókai utcában lévő egyik ingatlan udvarán engedély nélkül tartott fegyverével meglőtt egy kutyát, ami elpusztult, néhány héttel korábban pedig egy borzot is elejtett.

Fotó: police.hu

A rendőrök este adatgyűjtést végeztek a férfinél, amikor tetten érték, miközben 3 lőfegyvert és több mint 700 darab lőszert próbált meg elrejteni a tyúkólban.

Fotó: police.hu

A nyomozók a férfit elfogták, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és orvvadászat bűntett, illetve állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt. Az idős férfi szabadlábon védekezhet az eljárás további szakaszában – írja a police.hu.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.