Ittasan motorozott a marihuánatermesztő

bűnügy
2018 április 16., 07:37
comments 42

B. Gergely csákvári lakos szombat este a XII. kerületben a motorjával ment, amikor a kerületi rendőrök igazoltatták, és megszondáztatták. Az eredmény pozitív lett, így a rendőrök átvizsgálták a 28 éves férfi ruháját, és a kabátzsebében több szál füves cigit találtak.

De Gergely nem úszta meg ennyivel: a nyomozók ezután házkutatást tartottak a budapesti lakásán, ahol egy fóliasátorban 4 tő cannabis-cserjét és 59,51 gramm vetőmagot, 1,6 kg zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket és 20,7 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

photo_camera Fotó: police.hu

A hegyvidéki nyomozók B. Gergelyt ittas vezetés és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. Előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.