Ittasan motorozott a marihuánatermesztő

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

B. Gergely csákvári lakos szombat este a XII. kerületben a motorjával ment, amikor a kerületi rendőrök igazoltatták, és megszondáztatták. Az eredmény pozitív lett, így a rendőrök átvizsgálták a 28 éves férfi ruháját, és a kabátzsebében több szál füves cigit találtak.

De Gergely nem úszta meg ennyivel: a nyomozók ezután házkutatást tartottak a budapesti lakásán, ahol egy fóliasátorban 4 tő cannabis-cserjét és 59,51 gramm vetőmagot, 1,6 kg zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket és 20,7 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

Fotó: police.hu

A hegyvidéki nyomozók B. Gergelyt ittas vezetés és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. Előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.