Ittasan motorozott a marihuánatermesztő

B. Gergely csákvári lakos szombat este a XII. kerületben a motorjával ment, amikor a kerületi rendőrök igazoltatták, és megszondáztatták. Az eredmény pozitív lett, így a rendőrök átvizsgálták a 28 éves férfi ruháját, és a kabátzsebében több szál füves cigit találtak.

De Gergely nem úszta meg ennyivel: a nyomozók ezután házkutatást tartottak a budapesti lakásán, ahol egy fóliasátorban 4 tő cannabis-cserjét és 59,51 gramm vetőmagot, 1,6 kg zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket és 20,7 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

Fotó: police.hu

A hegyvidéki nyomozók B. Gergelyt ittas vezetés és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. Előzetesbe kerülhet. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.