Ittasan motorozott a marihuánatermesztő

B. Gergely csákvári lakos szombat este a XII. kerületben a motorjával ment, amikor a kerületi rendőrök igazoltatták, és megszondáztatták. Az eredmény pozitív lett, így a rendőrök átvizsgálták a 28 éves férfi ruháját, és a kabátzsebében több szál füves cigit találtak.

De Gergely nem úszta meg ennyivel: a nyomozók ezután házkutatást tartottak a budapesti lakásán, ahol egy fóliasátorban 4 tő cannabis-cserjét és 59,51 gramm vetőmagot, 1,6 kg zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket és 20,7 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

Fotó: police.hu

A hegyvidéki nyomozók B. Gergelyt ittas vezetés és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. Előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.