Ittasan motorozott a marihuánatermesztő

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

B. Gergely csákvári lakos szombat este a XII. kerületben a motorjával ment, amikor a kerületi rendőrök igazoltatták, és megszondáztatták. Az eredmény pozitív lett, így a rendőrök átvizsgálták a 28 éves férfi ruháját, és a kabátzsebében több szál füves cigit találtak.

De Gergely nem úszta meg ennyivel: a nyomozók ezután házkutatást tartottak a budapesti lakásán, ahol egy fóliasátorban 4 tő cannabis-cserjét és 59,51 gramm vetőmagot, 1,6 kg zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket és 20,7 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

Fotó: police.hu

A hegyvidéki nyomozók B. Gergelyt ittas vezetés és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. Előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.