Jókor: megbüntették a mohácsi városi újságot, mert „elfelejtkeztek” az ellenzéki jelöltekről

A HírTV beszámolója szerint a választások után megbírságolta a Nemzeti Választási Bizottság Mohács fideszes polgármesterét, és a város újságját is. A települést vezető Szekó Józsefnek 700 ezer forintot kell fizetnie, mert 

a város hetilapjában két nappal az országgyűlési választás előtt a helyieket arról győzködte, hogy a fideszes Hargitai Jánosra ikszeljenek.

A lap kiadóját pedig 345 ezerre büntették meg, mert megsértették az esélyegyenlőség alapelvét azzal, hogy

kihagyták az újságból az ellenzéki jelölteket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.