Lelőtt egy kutyát, majd a tyúkólba rejtette három puskáját

Fegyverrel és lőszerrel való visszaélés, állatkínzás és orvvadászat miatt is felelősségre vonják azt a 83 éves gutorföldei férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap reggel lelőtt egy kutyát a faluban. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közölte: a rendőrök pont akkor érték tetten az idős embert, mikor a

megpróbálta a tyúkólba rejteni három engedély nélkül tartott fegyverét, valamint az azokhoz tartozó hétszáz lőszert.

Úgy tudni, hogy mielőtt végzett volna a kutyával, néhány héttel korábban egy borzot is elejtett. A 83 éves férfit előállították, majd kihallgatása után hazaengedték. Az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.