Marihuánával kibélelt autót találtak Röszkén

A NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense, Némedi-Varga Éva közölte az MTI-vel, hogy a Magyarországra belépő járműveket ellenőrző pénzügyőröknek 

gyanús lett egy német rendszámú autó, amit "illatosító szaga lengett körül."

Az alaposabban átvizsgált kocsiból 12 kiló marihuána került elő. Többek közt találtak csomag a hátsó lökhárító mögötti házilag barkácsolt rejtekhelyen, a légzsákok helyén, a jobb első ülés alól. Az autót vezető 33 éves szerb férfit őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatását. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.