Nyáron szabadulhat Eva Rezesová

A kilenc évre ítélt Eva Rezesová jó magaviselete miatt akár már idén nyáron, büntetésének kétharmada után szabadulhat, írja a Blikk. A négy ember haláláért felelős szlovák milliomos a jó magaviselete miatt mehet haza, feltételesen. A Blikknek Rezesova családjának egyik tagja elmondta, hogy reménykednek a kérelem pozitív elbírálásában.

"Nagyon várják haza a gyermekei, rokonai, akik nem engedték el a kezét egy percre sem a legnehezebb évek alatt, rendszeresen látogatták budapesti börtönében,"

tették hozzá.

Eva Rezesová a bíróságon (Fotó: Botos Tamás)

A Blikk úgy tudja, hogy az elmúlt hat évet mintarabként töltötte a szlovák nő. A szabályokat betartotta, konfliktusa senkivel sem volt,  a varrodában dolgozik.

Rezesová még 2012-ben az M3-as autópályán rohant bele BMW terepjárójával az előtte haladó Fiat Puntóba. Hárman a helyszínen életüket vesztetették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.