Nyáron szabadulhat Eva Rezesová

bűnügy
2018 április 16., 02:09
comments 56

A kilenc évre ítélt Eva Rezesová jó magaviselete miatt akár már idén nyáron, büntetésének kétharmada után szabadulhat, írja a Blikk. A négy ember haláláért felelős szlovák milliomos a jó magaviselete miatt mehet haza, feltételesen. A Blikknek Rezesova családjának egyik tagja elmondta, hogy reménykednek a kérelem pozitív elbírálásában.

"Nagyon várják haza a gyermekei, rokonai, akik nem engedték el a kezét egy percre sem a legnehezebb évek alatt, rendszeresen látogatták budapesti börtönében,"

tették hozzá.

Eva Rezesová a bíróságon (Fotó: Botos Tamás)
photo_camera Eva Rezesová a bíróságon (Fotó: Botos Tamás)

A Blikk úgy tudja, hogy az elmúlt hat évet mintarabként töltötte a szlovák nő. A szabályokat betartotta, konfliktusa senkivel sem volt,  a varrodában dolgozik.

Rezesová még 2012-ben az M3-as autópályán rohant bele BMW terepjárójával az előtte haladó Fiat Puntóba. Hárman a helyszínen életüket vesztetették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.