Száz településen maradhat el a lomtalanítás

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Világgazdasággal közölte a Zöld Híd B. I. G. G. Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Gyenes Szilárd hogy 

annyira leromlott a cég gyűjtőautóinak az állapota, hogy a társaság kénytelen ideiglenesen felfüggeszteni az általa ellátott településeken a lomtalanítást.

Az érintett 99 település önkormányzatát értesítették. A cégvezető szerint a saját autói k átlagosan 11 évesek, az állapotuk leromlott, elhasználódásukat pedig gyorsította, hogy minden évben április 1-jétől november 31-ig sokszor napi 14-16 üzemórát dolgoztak, két műszakban. 

Az autók felújítása nehézkes: csak kevés műhely vállalja, azok is hosszú határidőre. A cégvezető szerint azt kellett mérlegelniük, hogy a lomtalanítás miatt megterhelt és lerobbant autók miatt veszélybe kerül a normál szemétszállítás. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.