A levegőben robbant be a Boeing ablaka, a légnyomás félig kiszippantott egy utast

A Southwest Airlines 1380-as járatának hajtóművéből repült le egy darab a levegőben olyan szerencsétlenül, hogy beszakította az egyik ablakot. A beszámolók szerint a légnyomáskülönbség félig kiszippantotta az ott ülő utast. A BBC úgy tudja, hogy a szerencsétlenül járt nő a philadelphiai kényszerleszállás közben életét vesztette. A baleset miatt még hét embert kellett kórházba szállítani. 

A New Yorkból Dallasba tartó Boeing 737-700-as gépen 143 utas és öt fős legénység utazott. November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.