A levegőben robbant be a Boeing ablaka, a légnyomás félig kiszippantott egy utast

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Southwest Airlines 1380-as járatának hajtóművéből repült le egy darab a levegőben olyan szerencsétlenül, hogy beszakította az egyik ablakot. A beszámolók szerint a légnyomáskülönbség félig kiszippantotta az ott ülő utast. A BBC úgy tudja, hogy a szerencsétlenül járt nő a philadelphiai kényszerleszállás közben életét vesztette. A baleset miatt még hét embert kellett kórházba szállítani. 

A New Yorkból Dallasba tartó Boeing 737-700-as gépen 143 utas és öt fős legénység utazott. Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.