Leekens: „Orbán Viktor sokat tud a fociról is, én kedvelem”

foci
2018 április 17., 11:01

Georges Leekens a De Zondagnak adott hosszabb interjút, amelyet a csakfoci.hu szemlézett. A belga szövetségi kapitány lefutotta a tiszteletkört:

„Orbán Viktor sokat tud a fociról is, én kedvelem. Szereti a sportot.”

Orbán Viktor (sálban), mellette Georges Leekens leendő szövetségi kapitány és Csányi Sándor MLSZ-elnök/gazdag ember
photo_camera Orbán Viktor (sálban), mellette Georges Leekens leendő szövetségi kapitány és Csányi Sándor MLSZ-elnök/gazdag ember Fotó: M4 Sport

Majd kifejtette, miért jobb a labdarúgás helyzete nálunk:

„Magyarországon hamarosan átadják majd az új 70 ezres nemzeti stadiont. Hol vagyunk mi, belgák ezen a téren? 20 éve csak ünneplünk, de nem csinálunk semmit. Úgyhogy jobb, ha szerények maradunk a kritikáknál.”

Magyarország amúgy az 50. a FIFA világranglistán, Belgium a 3., tavaly konkrétan nem kaptak ki egyszer sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.