Tudományos áttörés: elképzelhető, hogy megtaláltuk, hová tűnnek a fél pár zoknik

2018 április 17., kedd 10:03
93

Az emberiséget évszázadok óta izgató rejtélyek talán legfontosabbika, hogy hová tűnnek a lakásban a fél pár zoknik. A rejtély alapja, hogy a hiányzó zoknik sosem kerülnek meg, a hermetikusan lezárt lakásokban sem, így bizonyíték híján eddig el sem kezdődhetett a tudományos vizsgálódás.

Ezt a folyamatot indíthatja be, hogy ma reggel, miután két próbálkozásból két szóló zoknit találtam, idegesen csapkodva mászkálni kezdtem a lakás indokolatlan pontjain, hogy a vakvéletlennek köszönhetően - életemben először - rábukkanjak az Eltűnt Zoknikra. Amikre nem máshol, mint Txiki tacskó magaslatra épült fészkében találtam rá. 

4 láb, 3 bőrfül, 3 szóló zokni, 1 bűnügyi helyszín

Jól láthatóan nem véletlenül kerültek oda, hanem valaki odasimította őket a gumiorrával, hogy még lakájosabbá tegye az eleve kényelmes döglőfészket.

A Tettes

Akinek van tacskója vagy bármilyen kutyája, kérem, figyeljen, mert lehet, hogy közösen többre jutunk az eltűnőzokni-kérdésben, mint a hivatalos "tudósok". Aki bizonyítékot talál, az kérem küldje el a szilyl kukac 444.hu címre!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt