Tudományos áttörés: elképzelhető, hogy megtaláltuk, hová tűnnek a fél pár zoknik

Az emberiséget évszázadok óta izgató rejtélyek talán legfontosabbika, hogy hová tűnnek a lakásban a fél pár zoknik. A rejtély alapja, hogy a hiányzó zoknik sosem kerülnek meg, a hermetikusan lezárt lakásokban sem, így bizonyíték híján eddig el sem kezdődhetett a tudományos vizsgálódás.

Ezt a folyamatot indíthatja be, hogy ma reggel, miután két próbálkozásból két szóló zoknit találtam, idegesen csapkodva mászkálni kezdtem a lakás indokolatlan pontjain, hogy a vakvéletlennek köszönhetően - életemben először - rábukkanjak az Eltűnt Zoknikra. Amikre nem máshol, mint Txiki tacskó magaslatra épült fészkében találtam rá. 

4 láb, 3 bőrfül, 3 szóló zokni, 1 bűnügyi helyszín

Jól láthatóan nem véletlenül kerültek oda, hanem valaki odasimította őket a gumiorrával, hogy még lakájosabbá tegye az eleve kényelmes döglőfészket.

A Tettes

Akinek van tacskója vagy bármilyen kutyája, kérem, figyeljen, mert lehet, hogy közösen többre jutunk az eltűnőzokni-kérdésben, mint a hivatalos "tudósok". Aki bizonyítékot talál, az kérem küldje el a szilyl kukac 444.hu címre!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.