30 autó tükrét rúgta le egymás után a győri ámokfutó

Hajnali 3 óra 17-kor érkezett bejelentés a Győri Rendőrkapitányság arról, hogy egy férfi tör-zúz a belvárosban és egymás után rongál meg parkoló autókat. 

A rendőrség állítása szerint nagyjából egy időben észlelték a kamera-ügyeleten is, hogy valaki randalírozik a Szabadsajtó út, Széchenyi tér, Czuczor Gergely út, Arany János út, Virágpiac tér, Zechmeister út, Jókai út, Árpád út, Aradi vértanúk út útvonalon. 

 A 26 éves férfi nem volt válogatós: több tucat autót rongált meg, többségüknek a visszapillantóját rúgta le, volt amelyiknek a lökhárítóját rugdosta meg, de nem jártak jól az útjába kerülő szemetesládák és kukák sem. 

A rendőrök nagyjából egy fél óra alatt azonosították be majd fogták el az elkövetőt, akit eztán a rendőrkapitányságon elő is állítottak és gyanúsítottként kihallgattak. 

Rongálás vétsége miatt indított nyomozást. Sajnos azt nem tudni, min húzta fel magát ennyire. 

Korábban a Kisalföldnek egy szemtanú mondta el elsőként, hogy a férfi „sorra rúgta le a kocsik tükrét”, nem zavarták a környező házakból üvöltöző lakók sem. Összesen legalább 33 autót sikerült megnyomorítania. (Kisalföld)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.