30 autó tükrét rúgta le egymás után a győri ámokfutó

bűnügy
2018 április 18., 12:28
comments 75

link Forrás

Hajnali 3 óra 17-kor érkezett bejelentés a Győri Rendőrkapitányság arról, hogy egy férfi tör-zúz a belvárosban és egymás után rongál meg parkoló autókat. 

A rendőrség állítása szerint nagyjából egy időben észlelték a kamera-ügyeleten is, hogy valaki randalírozik a Szabadsajtó út, Széchenyi tér, Czuczor Gergely út, Arany János út, Virágpiac tér, Zechmeister út, Jókai út, Árpád út, Aradi vértanúk út útvonalon. 

 A 26 éves férfi nem volt válogatós: több tucat autót rongált meg, többségüknek a visszapillantóját rúgta le, volt amelyiknek a lökhárítóját rugdosta meg, de nem jártak jól az útjába kerülő szemetesládák és kukák sem. 

A rendőrök nagyjából egy fél óra alatt azonosították be majd fogták el az elkövetőt, akit eztán a rendőrkapitányságon elő is állítottak és gyanúsítottként kihallgattak. 

Rongálás vétsége miatt indított nyomozást. Sajnos azt nem tudni, min húzta fel magát ennyire. 

Korábban a Kisalföldnek egy szemtanú mondta el elsőként, hogy a férfi „sorra rúgta le a kocsik tükrét”, nem zavarták a környező házakból üvöltöző lakók sem. Összesen legalább 33 autót sikerült megnyomorítania. (Kisalföld)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.