Meghalt Willow, II. Erzsébet királynő corgija

Willow közel 15 éves volt, halála után a második világháború vége óta először fordul elő, hogy a brit királynőnek nincs corgija. A kutya rákos volt, fájdalmai miatt elaltatták. 

A kutya 14. leszármazottja volt Susannak, annak a corginak, akit Erzsébet még hercegnőként kapott ajándékba 18 születésnapjára, 1944-ben. A királynőnek az elmúlt évtizedekben több mint harminc kutyája volt ebből a családból. 2015-ben derült ki, hogy a királynő többet nem tenyészti tovább a corgikat, mert nem akart kutyákat hátra hagyni halála után. 

Erzsébet királynőnek jelenleg is van két kutyája, Vulcan és Candy, keverékek, vagy ahogy az angol sajtó hívja őket, dorgi-k, mivel Margaret hercegnő tacskója és az egyik corgi nászából születtek. 2016-ban a két kutya együtt szerepelt Willow-val a Vanity Fair címlapján, azt a képet Annie Leibovitz készítette a királynő 90. születésnapjára. 

Willow többek között szerepelt a 2012-es londoni olimpia megnyitójára készített filmben is, itt Daniel Craig partnere volt egy James Bond-jelenet erejéig, ekkor még vele volt a királyi két udvar azóta elhunyt két corgija, Monty és Holly is. (Guardian)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.