MSZP-Párbeszéd frakciószövetség lesz a parlamentben

Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség vezetõje és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke az MSZP-Párbeszéd megválasztott országgyûlési képviselõiének tanácskozása után a Képviselõi Irodaházban 2018. április 18-ánFotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Sajtótájékoztatón jelentette be Karácsony Gergely, volt párbeszédes miniszterelnök-jelölt, Tóth Bertalan korábbi MSZP-frakcióvezető és Bősz Anett, a Liberálisok parlamentbe jutott képviselője, hogy a következő ciklusban az MSZP és a Párbeszéd frakciószövetségként működik majd a parlamentben.

A tájékoztató előtt, idézi az MTI Karácsonyt, az MSZP-Párbeszéd megválasztott országgyűlési képviselőinek tanácskozása zajlott., és megállapodtak a szövetség jogi és technikai részleteiben. A frakciót Tóth Bertalan vezeti majd. 

„A politikai szándék egyértelmű: amit a kampányban közösen képviselt a változás szövetsége, azt az Országgyűlésben is közösen kívánja képviselni” - hangzott el Karácsonytól. 

Tóth szerint „a parlamenti munkában képviselni fogják azokat a választókat, akik az MSZP-Párbeszédre szavaztak, illetve azt a 2,5 millió embert is, akik változást akarnak”. 

A volt és leendő frakcióvezető nagyon harcias formában beszélt a sajtótájékoztatón: „nyilvánosságra fognak hozni minden, a «maffiaállammal» kapcsolatos információt, és élnek majd képviselői jogaikkal, ha bárki védelemre szorul.”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.