Rogán Antal: „Nem felejthetjük el, hogy a népirtások listákkal kezdődtek”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Nem fogadhatjuk el, hogy Magyarország bármely polgárát csak azért, mert más felekezethez tartozik, vagy más nemzetiségből származik, más értékeket részesít előnyben, méltóságában megsértsék, önbecsülésétől megfosszák, szabadságát elvegyék, listával fenyegetőzve megbélyegezzék”

- jelentette ki a szenvedélyesen szónokoló Rogán Antal. Beszédében emlékeztetett rá, hogy „a múlt században emberek millióit, köztük ártatlan gyermekek százezreit kínozták meg és gyilkolták meg faji alapon, vallási vagy etnikai alapon”, és

„Nem felejthetjük el, hogy ezek a népirtások minden esetben listákkal kezdődtek.”

Fotó: botost/444.hu

Senki ne ijedjen meg: az idézett beszédet Rogán Antal nem most mondta, amikor Schmidt Mária és Ungár Péter lapjában, „A spekuláns emberei” című cikkben listázták a „Soros-zsoldosokat”. 

Hanem 2012-ben, amikor a jobbikos Gyöngyösi Márton listázni akarta a zsidó származású politikusokat, és emiatt Rogán frakcióvezető együtt tüntetett Bajnaival és Mesterházyval.

A teljes terjedelmében itt olvasható beszéd figyelmeztet:

„Éberen kell figyelnünk arra, ha valahol a primitív tudatlanság vagy az aljas szándék bujtogatására gyűlölet lángol fel.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.