Rogán Antal: „Nem felejthetjük el, hogy a népirtások listákkal kezdődtek”

2018 április 18., szerda 12:02
132

„Nem fogadhatjuk el, hogy Magyarország bármely polgárát csak azért, mert más felekezethez tartozik, vagy más nemzetiségből származik, más értékeket részesít előnyben, méltóságában megsértsék, önbecsülésétől megfosszák, szabadságát elvegyék, listával fenyegetőzve megbélyegezzék”

- jelentette ki a szenvedélyesen szónokoló Rogán Antal. Beszédében emlékeztetett rá, hogy „a múlt században emberek millióit, köztük ártatlan gyermekek százezreit kínozták meg és gyilkolták meg faji alapon, vallási vagy etnikai alapon”, és

„Nem felejthetjük el, hogy ezek a népirtások minden esetben listákkal kezdődtek.”

Fotó: botost/444.hu

Senki ne ijedjen meg: az idézett beszédet Rogán Antal nem most mondta, amikor Schmidt Mária és Ungár Péter lapjában, „A spekuláns emberei” című cikkben listázták a „Soros-zsoldosokat”. 

Hanem 2012-ben, amikor a jobbikos Gyöngyösi Márton listázni akarta a zsidó származású politikusokat, és emiatt Rogán frakcióvezető együtt tüntetett Bajnaival és Mesterházyval.

A teljes terjedelmében itt olvasható beszéd figyelmeztet:

„Éberen kell figyelnünk arra, ha valahol a primitív tudatlanság vagy az aljas szándék bujtogatására gyűlölet lángol fel.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt