Rogán Antal: „Nem felejthetjük el, hogy a népirtások listákkal kezdődtek”

„Nem fogadhatjuk el, hogy Magyarország bármely polgárát csak azért, mert más felekezethez tartozik, vagy más nemzetiségből származik, más értékeket részesít előnyben, méltóságában megsértsék, önbecsülésétől megfosszák, szabadságát elvegyék, listával fenyegetőzve megbélyegezzék”

- jelentette ki a szenvedélyesen szónokoló Rogán Antal. Beszédében emlékeztetett rá, hogy „a múlt században emberek millióit, köztük ártatlan gyermekek százezreit kínozták meg és gyilkolták meg faji alapon, vallási vagy etnikai alapon”, és

„Nem felejthetjük el, hogy ezek a népirtások minden esetben listákkal kezdődtek.”

Fotó: botost/444.hu

Senki ne ijedjen meg: az idézett beszédet Rogán Antal nem most mondta, amikor Schmidt Mária és Ungár Péter lapjában, „A spekuláns emberei” című cikkben listázták a „Soros-zsoldosokat”. 

Hanem 2012-ben, amikor a jobbikos Gyöngyösi Márton listázni akarta a zsidó származású politikusokat, és emiatt Rogán frakcióvezető együtt tüntetett Bajnaival és Mesterházyval.

A teljes terjedelmében itt olvasható beszéd figyelmeztet:

„Éberen kell figyelnünk arra, ha valahol a primitív tudatlanság vagy az aljas szándék bujtogatására gyűlölet lángol fel.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.