Több műsor is megszűnik a Hír Tv-n, de Csintalan Sándor betelefonálós műsora még hosszabb lesz

Média
2018 április 18., 11:01
comments 152

A Kreatív úgy tudja, hogy a csatornánál a Lapzárta és a Newsroom című hírháttér-műsorok biztosan meg fognak szűnni, míg a Főszerkesztők Klubja és a Csörte valamilyen más formában működnek tovább.

A lap szerint ugyanakkor Kálmán Olga Egyenesen című műsora, valamint Csintalan Sándor betelefonálós műsora több adásidőt kap a konszolidáció után.

Hozzátették, hogy a leépítéseket, amelyek a vezetőség tagjait is érintik, két ütemben hajtják végre. A Hír Tv 10 százalékos leépítést jelentett be, ami a cégadatok szerint 283 főt alkalmazó Hír TV akár 30-40 alkalmazottját is érintheti, mellett pedig durván csökkentik a külsős beszállítók (pl. vágók, szerkesztők stb.) számát is.

Kedden bejelentették, hogy elküldik D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőt és Szöllősi Györgyi műsorvezetőt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.