Szöllősi Györgyit is kirúgták a HírTV-től

Délután jelentette be a HírTV, hogy a hosszútávú működés érdekében csoportos létszámleépítés lesz a csatornánál. Kedd estére kiderült, hogy két ütemben zajlanak majd az elbocsátások, tudta meg az Index. Első körben elköszöntek

D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőtől és Szöllősi Györgyi műsorvezetőtől is,

holnap pedig újabb bejelentések várhatóak. Az Index úgy tudja, hogy egy-két kivétellel leépítik a hírhátteres csapatot, távozhatnak a technikai személyzettől és a külsős bedolgozók közül is. A lap szerint a Híradót, a Célpontot, és Kálmán Olga műsorát nem érinthetik a leépítések.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.