Szöllősi Györgyit is kirúgták a HírTV-től

Média
2018 április 17., 18:07

Délután jelentette be a HírTV, hogy a hosszútávú működés érdekében csoportos létszámleépítés lesz a csatornánál. Kedd estére kiderült, hogy két ütemben zajlanak majd az elbocsátások, tudta meg az Index. Első körben elköszöntek

D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőtől és Szöllősi Györgyi műsorvezetőtől is,

holnap pedig újabb bejelentések várhatóak. Az Index úgy tudja, hogy egy-két kivétellel leépítik a hírhátteres csapatot, távozhatnak a technikai személyzettől és a külsős bedolgozók közül is. A lap szerint a Híradót, a Célpontot, és Kálmán Olga műsorát nem érinthetik a leépítések.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.