Csoportos létszámleépítés a HírTV-nél

Média
2018 április 17., 15:05

Ahogy a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió bezárása után sejteni lehetett, csoportos létszámleépítést jelentettek be Simicska Lajos csatornájánál, a HírTV-nél. A cég közleménye szerint

"a jelenlegi médiapiaci körülmények között a HírTv hosszú távú, hatékony működésének fenntartása érdekében a televízió csoportos létszámleépítést hajt végre. Az intézkedés a társaság több területét érinti, beleértve a menedzsmentet is."

A közleményben hozzáteszik: a személyi döntéseket kizárólag üzemgazdasági szempontok alapján hozták meg. A cél továbbra is a nézői igények kielégítése, és a magas szintű hírszolgáltatás, írják. A népszerű műsorok a jövőben is folytatódnak, teszik hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.