Uganda elnöke óva inti az ország polgárait az orális szextől

külföld
2018 április 18., 18:01
comments 207

Az afrikai országot 1986 óta vezető Yoweri Museveni nem először kelt ki az orális szex ellen, de most egy sajtótájékoztatón a szokottnál is konkrétabb volt, és arra figyelmeztette az ország lakóit, hogy kerüljék az orális szexet. Mint mondta, vannak "kívülállók"', akik népszerűsítik a kielégítés ezen helytelen módját, de a száj az evésre van.

link Forrás

Ugyan Museveni szavai elsőre megmosolyogtató butaságnak hangozhatnak csak, de érdemes tudni hozzá, hogy Ugandában van az egyik legkeményebb homoszexualitást kriminalizáló törvény a világban: valaki már csak azért börtönbe kerülhet, ha nem jelenti másról, hogy meleg. És a törvény elfogadásakor, 2014-ben szintén az orális szex volt az egyik indok a meleg kapcsolatok betiltására, mivel Museveni akkor azzal érvelt, hogy az orális szextől férgesek lehetnek az emberek. (Mail, PinkNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.