Uganda elnöke óva inti az ország polgárait az orális szextől

Az afrikai országot 1986 óta vezető Yoweri Museveni nem először kelt ki az orális szex ellen, de most egy sajtótájékoztatón a szokottnál is konkrétabb volt, és arra figyelmeztette az ország lakóit, hogy kerüljék az orális szexet. Mint mondta, vannak "kívülállók"', akik népszerűsítik a kielégítés ezen helytelen módját, de a száj az evésre van. 

Ugyan Museveni szavai elsőre megmosolyogtató butaságnak hangozhatnak csak, de érdemes tudni hozzá, hogy Ugandában van az egyik legkeményebb homoszexualitást kriminalizáló törvény a világban: valaki már csak azért börtönbe kerülhet, ha nem jelenti másról, hogy meleg. És a törvény elfogadásakor, 2014-ben szintén az orális szex volt az egyik indok a meleg kapcsolatok betiltására, mivel Museveni akkor azzal érvelt, hogy az orális szextől férgesek lehetnek az emberek. (Mail, PinkNews)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.