Uganda elnöke óva inti az ország polgárait az orális szextől

Az afrikai országot 1986 óta vezető Yoweri Museveni nem először kelt ki az orális szex ellen, de most egy sajtótájékoztatón a szokottnál is konkrétabb volt, és arra figyelmeztette az ország lakóit, hogy kerüljék az orális szexet. Mint mondta, vannak "kívülállók"', akik népszerűsítik a kielégítés ezen helytelen módját, de a száj az evésre van. 

Ugyan Museveni szavai elsőre megmosolyogtató butaságnak hangozhatnak csak, de érdemes tudni hozzá, hogy Ugandában van az egyik legkeményebb homoszexualitást kriminalizáló törvény a világban: valaki már csak azért börtönbe kerülhet, ha nem jelenti másról, hogy meleg. És a törvény elfogadásakor, 2014-ben szintén az orális szex volt az egyik indok a meleg kapcsolatok betiltására, mivel Museveni akkor azzal érvelt, hogy az orális szextől férgesek lehetnek az emberek. (Mail, PinkNews)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.