Jó reggelt ezen a gyakorlatilag nyári napon!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A magam részéről én már le is tudnám ezt a melegedést, ha engem kérdeznek, egész nyárra kiegyeznék azzal a 27 fokos szikrázó napsütéssel, amire ma számíthatunk. Az ország nagy részében már napkeltekor rendkívül kellemes, 9-13 fokos idő volt, délelőtt pedig már a leghidegebb részeken is legalább 15 fok lesz.

Délutánra pedig kívánni se lehet jobb időt annál a 23-27 foknál, ami várható.

A napsütés szinte zavartalan lesz, én az ablakon kinézve egy felhőt se látok, de az előrejelzés szerint is legfeljebb a Tiszántúlon lehet csak több gomolyfelhő. Csapadékra sehol se kell számítani. Az idő még este is kifejezetten alkalmas lesz szabadtéri programokra, legfeljebb 14 fokig fog lehűlni a levegő.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.