Jó reggelt ezen a gyakorlatilag nyári napon!

A magam részéről én már le is tudnám ezt a melegedést, ha engem kérdeznek, egész nyárra kiegyeznék azzal a 27 fokos szikrázó napsütéssel, amire ma számíthatunk. Az ország nagy részében már napkeltekor rendkívül kellemes, 9-13 fokos idő volt, délelőtt pedig már a leghidegebb részeken is legalább 15 fok lesz.

Délutánra pedig kívánni se lehet jobb időt annál a 23-27 foknál, ami várható.

A napsütés szinte zavartalan lesz, én az ablakon kinézve egy felhőt se látok, de az előrejelzés szerint is legfeljebb a Tiszántúlon lehet csak több gomolyfelhő. Csapadékra sehol se kell számítani. Az idő még este is kifejezetten alkalmas lesz szabadtéri programokra, legfeljebb 14 fokig fog lehűlni a levegő.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.