1700 diák úgy énekelt, ahogy az államtitkár vezényelt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A keszthelyi Helikon fesztiválon annak idején én is szerepeltem mint keszthelyi diák, és azt hiszem, soha nem láttam annyira élettel telinek a várost, mint amikor ellepte többszáz diák.

De hát persze miért pont ez maradna ki a permanans kampányból? Az MTI szépen körbefotózta, ahogy Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár a tehetségkutató fesztivál kórusversenyének zárásaként a részt vevő középiskolásokból összeállt közel 1700 tagú kart vezényli a keszthelyi Balatoni Múzeum parkjában.

Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Fotó: Varga György/MTI/MTVA

A kórus - ahogy amúgy minden évben - Berzsenyi A magyarokhoz című versének Kodály-féle megzenésítését adta elő. Úgy kezdődik, hogy Forr a világ bús tengere, ó magyar!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.