Meghalt Avicii, az egyik legnépszerűbb dj

GYÁSZ
2018 április 20., 17:48
comments 348

Ma délután meghalt Tim Bergling, aki Avicii néven lett az egyik legismertebb dj a világon. A menedzsmentje azt közölte, hogy péntek délután holtan találták Omanban, és nem adnak további tájékoztatást a körülményekről.

Avicii a Szigeten 2015-ben
photo_camera Avicii a Szigeten 2015-ben Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Avicii 2016-ban abbahagyta az élő fellépéseket egészségi problémákra hivatkozva. Évek óta súlyos betegségekkel küzdött, többek között hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedett. A halálhírt közlő Variety szerint ennek a túlzott alkoholfogyasztás lehetett az egyik oka.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.