Üdvözlet ezen a csodálatos, koranyári reggelen

Hajnali fél hatkor az ország leghidegebb zugában se volt hidegebb 7 foknál, és bár helyenként némi köd képződött, máshol pedig a szél erősödött fel, összességében gyönyörű, napsütéses, meleg reggelre ébredhettünk.

A kilátások is derűsek, jellemzően napsütéses időnk lesz, a csúcshőmérséklet pedig már délelőtt 15-19 fok körül alakulhat. Délutánra már teljesen elmájusiasodik az idő, a napsütést elvétve zavarhatják meg csak felhők, a levegő hőmérséklete pedig 21-25 fok között alakulhat.

Az előrejelzés szerint egész hétvégén ilyen remek időnk lesz, úgyhogy érdemes már ma megkezdeni a szabadtéri programok tervezgetését.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.