Üdvözlet ezen a csodálatos, koranyári reggelen

Hajnali fél hatkor az ország leghidegebb zugában se volt hidegebb 7 foknál, és bár helyenként némi köd képződött, máshol pedig a szél erősödött fel, összességében gyönyörű, napsütéses, meleg reggelre ébredhettünk.

A kilátások is derűsek, jellemzően napsütéses időnk lesz, a csúcshőmérséklet pedig már délelőtt 15-19 fok körül alakulhat. Délutánra már teljesen elmájusiasodik az idő, a napsütést elvétve zavarhatják meg csak felhők, a levegő hőmérséklete pedig 21-25 fok között alakulhat.

Az előrejelzés szerint egész hétvégén ilyen remek időnk lesz, úgyhogy érdemes már ma megkezdeni a szabadtéri programok tervezgetését.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.