Letartóztatták a Smallville szektabotrányba keveredett főszereplőjét

Múlt héten írtunk róla, hogy nagyon sötét szektabotrányba keveredtek a Smallville című egykori Superman-sorozat női főszereplői, Allison Mack és Kristin Kreuk. A tagjai voltak ugyanis egy NXIVM nevű szektának, amelyről kiderült, hogy a magát mesternek szólíttató vezér számára hajtottak fel szexrabszolgákat.

Kreuk már egy ideje hátat fordított a szektának, Mack viszont nem, pénteken pedig letartóztatták, és bíróság elé állították. A színészőt azzal vádolják, hogy segédkezett a szekta vezetőjének, a márciusban szintén letartóztatott Keith Raniere-nek nők toborzásában, akiket később mind szexuálisan, mind anyagilag kihasználtak. Mack tagadta a vádakat.

Az ügyészség szerint a NXIVM piramisjátékszerűen működött, a tagoknak dollárezreket kellett fizetniük azért, hogy egyre feljebb kerülhessenek a ranglétrán. Allison Mack feladata ebben a rendszerben az volt, hogy rávegye a szolgákat arra, hogy szexeljenek Raniere-rel. Ezért cserébe pedig anyagi és egyéb előnyöket kapott - állítja az ügysészség. A színésznő kihallgatása hétfőn folytatódik, addig őrizetben marad. (BBC)


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.