142 éves melegrekord dőlt meg Budapesten

Az  Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján közölte az örömhírt: legutóbb 1876-ban volt olyan dögmeleg április 23-án, mint 2018-ban: 142 éve Krisztinavárosban 29 Celsius-fokot mértek, ma Újpesten 29,3-at. 

Azóta kisebb hűsítő zápor futott végig a fővárosban, köszönhetően egy gyenge hidegfrontnak, de a héten így is marad a nyárias, olykor egészen fülledt idő.

Csapadékra továbbra is kell számítani a héten, de elsősorban zivatarok és záporok formájában.

A nappali maximumok a hét további részében 28 fok körül járnak majd, de nappal nem nagyon lesz hűvösebb 18 foknál, és éjszaka is csak 6-8 körüli szintre hűl a levegő az ország északi és keleti részein. (MET)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.