Vajon hány napot él túl egy szeméttel teli bevásárlókocsi a Blaha egyik legforgalmasabb pontján?

Budapest
2018 április 23., 14:39
comments 130

Frissítés: Hétfő este eltűnt A Bevásárlókocsi. Reméljük, már egy jobb helyen van, viszlát, Kocsi!

Kedden vettem észre, hogy egy meglehetősen nagy helyet elfoglaló, szeméttel megtöltött bevásárlókocsi parkol azon a szűk helyen, ahol a nagy forgalmú, Népszínház utcai villamosvégállomáson naponta utasok ezrei szállnak le a villamosról. Mivel úgy tűnik, a vélhetően polgármesterségre aspiráló Sára Botond személyesen tartja kézben a kerület ügyeit, biztos voltam benne, hogy ahelyett, hogy lakógyűléseken lenne meglepetésvendég, vagy ígérne határozottabb fellépést az illegális szemétlerakás ellen, vagy személyesen ültetne el fákat, megoldja ezt a problémát is. Vagy ha ő nem, azok, akiknek ez lenne a dolguk. 

Szerda óta fotóztam, hogyan alakul a magányos dzsuvakonténer sorsa. 

A jelek szerint eddig minden rendben, senki sem tolta arrébb egy méterrel sem. Drukkolunk!

DISCLAIMER: Amennyiben ez egy művészeti projekt, akkor fejet hajtunk mind az alkotók, mind az ezt megtűrő kerületi vezetés előtt is!

Szerda, amikor először csodálkoztam rá, hogy még mindig ott van A Mű
photo_camera Szerda, amikor először csodálkoztam rá, hogy még mindig ott van A Mű Fotó: 444.hu
Péntek, napfényes nap. A Bevásárlókocsi látszólag érintetlen.
photo_camera Péntek, napfényes nap. A Bevásárlókocsi látszólag érintetlen. Fotó: 444.hu
Ez a fotó hétfőn készült.
photo_camera Ez a fotó hétfőn készült. Fotó: 444.hu


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.