Ilyen mentőautók szállítják a betegeket Borsodban

Egészségügy
2018 április 24., 10:46

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei mentősök arról panaszkodtak Kusper Zsoltnak, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége elnökének, hogy olyan mentőautókat kell használniuk, amelyek műszaki állapota nem csak a biztonságos közlekedést, de magát a mentést is veszélyezteti, és hosszú percekkel növelheti a helyszínre vagy a kórházba jutás idejét.

Elmentem és megnéztem és megdöbbentem - írja a Facebookon a szakszervezet vezetője.

„A bajtársak elmondták, hogy többször jelezték már a munkáltató felé a problémát, de azt a választ kapták, hogy menjenek lassabban.”

Kusper le is videózta az egyik mentőautót a helyszínen:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.