Két villanyszerelő is eltűnt Mosonmagyaróvárnál, mindketten azután, hogy találkoztak ugyanazzal a vállalkozóval

Kísértetiesen hasonló körülmények között tűnt el két villanyszerelő  Mosonmagyaróváron - számolt be a Hír tv Riasztás című műsora.  

Mind a ketten ugyanazzal a vállalkozóval találkoztak utoljára, mielőtt eltűntek. 

Az illetőhöz ráadásul két másik eltűnés is kapcsolható - és bár holttestek még nem kerültek elő, a Hír tévé szerint a vállalkozót már emberölés gyanújával tartóztatták le. 

Mácsik Zoltán villanyszerelő március 31-én tűnt el, felesége elmondása szerint korábbi munkaadójával, egy győri vállalkozóval találkozott, mert a férfi sok pénzzel tartozott neki. Miután nem került elő a találkozóról, keresni kezdték.

Ekkor kereste meg őket egy másik család, akik elmondták: Orlik Vilmos villanyszerelőként egy munkamegbeszélés után tűnt el 2015 nyarán, és ugyanazzal a megrendelővel találkozott akkor. A rendőrség mindkettőjüket keresi, és két másik férfit is, akik eltűnéséhez szintén ennek a vállalkozónak lehet köze.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.