Yoo! néven folytatja a Toitoi

gazdaság
2018 április 24., 15:41

A Kreatív ír arról, hogy az ország legismertebb mobilvécé-gyártója és forgalmazója, a Toitoi nevet váltott, és a jövőben Yoo! néven fognak működni.

Az összes hazai fesztivál, szabadtéri rendezvény és építkezés elengedhetetlen kellékét jelentő mobilvécéket gyártó cég 27 éve működik az országban, de egyre inkább a külföldi piacokra koncentrálnak, Ausztriában például tíz éve vannak jelen, és a rendezvények kiszolgálásában ma már piacvezetők.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.