A mexikói cowboy csak a szemüvegét féltette, amikor pisztolyt nyomtak az arcába

A biztonsági kamera felvétele alapján nem jött különösebben zavarba az a kalapos férfi, akinek a mexikói Monterrey egyik boltjában tartottak fegyvert az arcába. De azért mindent ő sem kockáztatott. 

Amikor a rabló fenyegetni kezdte a legnagyobb nyugalommal vette le a szemüvegét, ami nem a megadás jele volt, csak nem szerette volna, ha megsérül a keret, miközben leszereli a támadót. 

Amikor a rabló egy pillanatra hátat fordított neki, egyből ráugrott, és kicsavarta a fegyvert a kezéből. A támadó végül már póló nélkül próbált menekülni, de a bejáratnál elkapták. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.