A mexikói cowboy csak a szemüvegét féltette, amikor pisztolyt nyomtak az arcába

A biztonsági kamera felvétele alapján nem jött különösebben zavarba az a kalapos férfi, akinek a mexikói Monterrey egyik boltjában tartottak fegyvert az arcába. De azért mindent ő sem kockáztatott. 

Amikor a rabló fenyegetni kezdte a legnagyobb nyugalommal vette le a szemüvegét, ami nem a megadás jele volt, csak nem szerette volna, ha megsérül a keret, miközben leszereli a támadót. 

Amikor a rabló egy pillanatra hátat fordított neki, egyből ráugrott, és kicsavarta a fegyvert a kezéből. A támadó végül már póló nélkül próbált menekülni, de a bejáratnál elkapták. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.