A mexikói cowboy csak a szemüvegét féltette, amikor pisztolyt nyomtak az arcába

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A biztonsági kamera felvétele alapján nem jött különösebben zavarba az a kalapos férfi, akinek a mexikói Monterrey egyik boltjában tartottak fegyvert az arcába. De azért mindent ő sem kockáztatott. 

Amikor a rabló fenyegetni kezdte a legnagyobb nyugalommal vette le a szemüvegét, ami nem a megadás jele volt, csak nem szerette volna, ha megsérül a keret, miközben leszereli a támadót. 

Amikor a rabló egy pillanatra hátat fordított neki, egyből ráugrott, és kicsavarta a fegyvert a kezéből. A támadó végül már póló nélkül próbált menekülni, de a bejáratnál elkapták. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.