A teljes Kossuth tér zárva lesz, amíg megalakul az új országgyűlés

A hazai védett személyek, az országgyűlési képviselők, a diplomáciai küldöttségek és más külföldi védett személyek szabad mozgása érdekében az Országgyűlési Őrség május 8-án, az alakuló ülés idejére lezárja a Kossuth teret, írja az Index

A határozat szerint a lezárás 6:00-tól legkésőbb 14:00-ig tart, vagyis a 17 órára meghirdetett tüntetést 

elvileg nem érinti. 

Az erről kiadott rendelet szerint lezárás az országház épületének északi oldalánál lévő lánckordontól egyenes vonalban a 2-es villamos sínpárjáig, onnan déli irányban a sínpár vonalában az országház déli szárnya előtt található zöld terület külső vonaláig, majd onnan nyugati irányban az épület déli oldalon található lánckordonig tart.  Megjegyzik, hogy a biztonsági zónán kívül lehet tüntetni. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.