A teljes Kossuth tér zárva lesz, amíg megalakul az új országgyűlés

POLITIKA
2018 április 25., 05:59
comments 267

A hazai védett személyek, az országgyűlési képviselők, a diplomáciai küldöttségek és más külföldi védett személyek szabad mozgása érdekében az Országgyűlési Őrség május 8-án, az alakuló ülés idejére lezárja a Kossuth teret, írja az Index

A határozat szerint a lezárás 6:00-tól legkésőbb 14:00-ig tart, vagyis a 17 órára meghirdetett tüntetést 

elvileg nem érinti. 

Az erről kiadott rendelet szerint lezárás az országház épületének északi oldalánál lévő lánckordontól egyenes vonalban a 2-es villamos sínpárjáig, onnan déli irányban a sínpár vonalában az országház déli szárnya előtt található zöld terület külső vonaláig, majd onnan nyugati irányban az épület déli oldalon található lánckordonig tart.  Megjegyzik, hogy a biztonsági zónán kívül lehet tüntetni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.