A teljes Kossuth tér zárva lesz, amíg megalakul az új országgyűlés

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A hazai védett személyek, az országgyűlési képviselők, a diplomáciai küldöttségek és más külföldi védett személyek szabad mozgása érdekében az Országgyűlési Őrség május 8-án, az alakuló ülés idejére lezárja a Kossuth teret, írja az Index

A határozat szerint a lezárás 6:00-tól legkésőbb 14:00-ig tart, vagyis a 17 órára meghirdetett tüntetést 

elvileg nem érinti. 

Az erről kiadott rendelet szerint lezárás az országház épületének északi oldalánál lévő lánckordontól egyenes vonalban a 2-es villamos sínpárjáig, onnan déli irányban a sínpár vonalában az országház déli szárnya előtt található zöld terület külső vonaláig, majd onnan nyugati irányban az épület déli oldalon található lánckordonig tart.  Megjegyzik, hogy a biztonsági zónán kívül lehet tüntetni. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.