D. Ferenc sikeresen lopott egy lakókocsiból, de egyvalamivel nem számolt: otthagyta az élettársa lakcímkártyáját

Szombaton D. Ferenc illetéktelenül behatolt egy lakókocsiba a dömösi kempingben. A férfi értékek után kutatva talált egy női táskát, amit magával is vitt, a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és iratokkal együtt.

Illusztráció: police.hu

A sértett, amint felfedezte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök a helyszínre érkezve elkezdték az adatgyűjtést, és a lakókocsiban találtak egy lakcímkártyát, ami nem a sértetté volt, ezért elmentek az azon szereplő lakcímre.

D. Ferenc a lakására házkutatásra kiérkező rendőröknek elmondta, hogy ő járt a lakókocsiban, és vitte el a sértett értékeit. A pénz egy részét élettársával már elköltötte. Ruhákat és élelmiszert vettek belőle, de elmentek ebédelni is. A pénz nagy részét a nyomozók a házkutatáson megtalálták, és visszaadták a sértettnek.

D. Ferencet és az élettársát előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A 44 éves férfi és a 27 éves élettársa ellen – szabadlábon hagyásuk mellett - lopás miatt indítottak eljárást. Tervezik, hogy gyorsított eljárásban állítják őket bíróság elé. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.