D. Ferenc sikeresen lopott egy lakókocsiból, de egyvalamivel nem számolt: otthagyta az élettársa lakcímkártyáját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombaton D. Ferenc illetéktelenül behatolt egy lakókocsiba a dömösi kempingben. A férfi értékek után kutatva talált egy női táskát, amit magával is vitt, a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és iratokkal együtt.

Illusztráció: police.hu

A sértett, amint felfedezte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök a helyszínre érkezve elkezdték az adatgyűjtést, és a lakókocsiban találtak egy lakcímkártyát, ami nem a sértetté volt, ezért elmentek az azon szereplő lakcímre.

D. Ferenc a lakására házkutatásra kiérkező rendőröknek elmondta, hogy ő járt a lakókocsiban, és vitte el a sértett értékeit. A pénz egy részét élettársával már elköltötte. Ruhákat és élelmiszert vettek belőle, de elmentek ebédelni is. A pénz nagy részét a nyomozók a házkutatáson megtalálták, és visszaadták a sértettnek.

D. Ferencet és az élettársát előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A 44 éves férfi és a 27 éves élettársa ellen – szabadlábon hagyásuk mellett - lopás miatt indítottak eljárást. Tervezik, hogy gyorsított eljárásban állítják őket bíróság elé. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.