Domján Tibort azzal gyanúsítják, hogy megpróbált késsel kirabolni egy ékszerboltot

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúja miatt indított nyomozást Domján Tibor ellen.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi hétfőn, 10:50 körül Ferencvárosban bement egy Ferenc körúti ékszerüzletbe, ahol az eladót egy késsel megfenyegette, és ékszereket követelt. Az eladó határozottan lépett fel, és a rablást megakadályozta, így a férfi az ékszerek nélkül elmenekült a helyszínről.

Domján Tibor 36 éves, kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot, fekete pólót és fekete cipőt viselt. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.