Domján Tibort azzal gyanúsítják, hogy megpróbált késsel kirabolni egy ékszerboltot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúja miatt indított nyomozást Domján Tibor ellen.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi hétfőn, 10:50 körül Ferencvárosban bement egy Ferenc körúti ékszerüzletbe, ahol az eladót egy késsel megfenyegette, és ékszereket követelt. Az eladó határozottan lépett fel, és a rablást megakadályozta, így a férfi az ékszerek nélkül elmenekült a helyszínről.

Domján Tibor 36 éves, kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot, fekete pólót és fekete cipőt viselt. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.