Domján Tibort azzal gyanúsítják, hogy megpróbált késsel kirabolni egy ékszerboltot

bűnügy
2018 április 25., 06:09
comments 23

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúja miatt indított nyomozást Domján Tibor ellen.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.
photo_camera Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített. Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi hétfőn, 10:50 körül Ferencvárosban bement egy Ferenc körúti ékszerüzletbe, ahol az eladót egy késsel megfenyegette, és ékszereket követelt. Az eladó határozottan lépett fel, és a rablást megakadályozta, így a férfi az ékszerek nélkül elmenekült a helyszínről.

Domján Tibor 36 éves, kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot, fekete pólót és fekete cipőt viselt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.