Egy alvó férfit sodort a víz egy uszadékfa tetején a Tiszán

Szerda este az Országos Mentőszolgálat posztolt egy történetet a Facebookra. A szegedi kollégáik éppen betegátadás után tartottak vissza az állomásra, amikor megpillantottak egy uszadékon nyugodtan sodródó fiatalt az áradó Tiszán.

A faágakból, szemétből és levelekből álló kupac a parthoz közeledve, egy idő után valamin magától fennakadt, és ekkor a mentők fel tudták ébreszteni a férfit, aki elég meglepett volt.

Fogalma sem volt, honnan sodorhatja őt a víz vagy hogyan került a hordalék közepére.

A mentők végül a Katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől kértek segítséget, akik pár percen belül a partra juttatták a férfit, és végül stabil állapotban szállították kórházba.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.