Egy alvó férfit sodort a víz egy uszadékfa tetején a Tiszán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szerda este az Országos Mentőszolgálat posztolt egy történetet a Facebookra. A szegedi kollégáik éppen betegátadás után tartottak vissza az állomásra, amikor megpillantottak egy uszadékon nyugodtan sodródó fiatalt az áradó Tiszán.

A faágakból, szemétből és levelekből álló kupac a parthoz közeledve, egy idő után valamin magától fennakadt, és ekkor a mentők fel tudták ébreszteni a férfit, aki elég meglepett volt.

Fogalma sem volt, honnan sodorhatja őt a víz vagy hogyan került a hordalék közepére.

A mentők végül a Katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől kértek segítséget, akik pár percen belül a partra juttatták a férfit, és végül stabil állapotban szállították kórházba.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.