János, a mestertolvaj ellopott egy autót, amiben benne volt az indítókulcs, majd rögtön felborult vele

Több bűncselekmény miatt javasol vádemelést a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy békéscsabai férfi ellen. A 23 éves U. János bűnlajstroma elég hosszú:

Még tavaly decemberben Békéscsabán garázdálkodott, megütötte két autó vezetőoldali ablakát. Majd januárban lopott egy élelmiszerboltból, egy számítástechnikai üzletből, majd még egy élelmiszerboltból.

Aztán egy autókereskedés telephelyéről elvitt egy személygépkocsit úgy, hogy a kerítést kibontotta, majd beült a kocsiba, amiben benne volt az indítókulcs, és elindult.

Kitörte a telephely kapuját, majd egy táblának és egy villanyoszlopnak ütközött, végül felborult.

Pár nappal később Szegeden, egy apartmanházban szállt meg, de a szoba árát és az
elfogyasztott italokat nem fizette ki. Azzal hitegette a személyzetet, hogy mindent utólag rendez, mert addigra egy svájci rokonától kap pénzt. Ehelyett három nap után fizetés nélkül távozott a vendéglátóhelyről.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az előzetes letartóztatásban lévő U. Jánost lopás, jármű önkényes elvétele, csalás és garázdaság bűncselekmények lekövetésével gyanúsítja. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.