János, a mestertolvaj ellopott egy autót, amiben benne volt az indítókulcs, majd rögtön felborult vele

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Több bűncselekmény miatt javasol vádemelést a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy békéscsabai férfi ellen. A 23 éves U. János bűnlajstroma elég hosszú:

Még tavaly decemberben Békéscsabán garázdálkodott, megütötte két autó vezetőoldali ablakát. Majd januárban lopott egy élelmiszerboltból, egy számítástechnikai üzletből, majd még egy élelmiszerboltból.

Aztán egy autókereskedés telephelyéről elvitt egy személygépkocsit úgy, hogy a kerítést kibontotta, majd beült a kocsiba, amiben benne volt az indítókulcs, és elindult.

Kitörte a telephely kapuját, majd egy táblának és egy villanyoszlopnak ütközött, végül felborult.

Pár nappal később Szegeden, egy apartmanházban szállt meg, de a szoba árát és az
elfogyasztott italokat nem fizette ki. Azzal hitegette a személyzetet, hogy mindent utólag rendez, mert addigra egy svájci rokonától kap pénzt. Ehelyett három nap után fizetés nélkül távozott a vendéglátóhelyről.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az előzetes letartóztatásban lévő U. Jánost lopás, jármű önkényes elvétele, csalás és garázdaság bűncselekmények lekövetésével gyanúsítja. (Police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.