János, a mestertolvaj ellopott egy autót, amiben benne volt az indítókulcs, majd rögtön felborult vele

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Több bűncselekmény miatt javasol vádemelést a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy békéscsabai férfi ellen. A 23 éves U. János bűnlajstroma elég hosszú:

Még tavaly decemberben Békéscsabán garázdálkodott, megütötte két autó vezetőoldali ablakát. Majd januárban lopott egy élelmiszerboltból, egy számítástechnikai üzletből, majd még egy élelmiszerboltból.

Aztán egy autókereskedés telephelyéről elvitt egy személygépkocsit úgy, hogy a kerítést kibontotta, majd beült a kocsiba, amiben benne volt az indítókulcs, és elindult.

Kitörte a telephely kapuját, majd egy táblának és egy villanyoszlopnak ütközött, végül felborult.

Pár nappal később Szegeden, egy apartmanházban szállt meg, de a szoba árát és az
elfogyasztott italokat nem fizette ki. Azzal hitegette a személyzetet, hogy mindent utólag rendez, mert addigra egy svájci rokonától kap pénzt. Ehelyett három nap után fizetés nélkül távozott a vendéglátóhelyről.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az előzetes letartóztatásban lévő U. Jánost lopás, jármű önkényes elvétele, csalás és garázdaság bűncselekmények lekövetésével gyanúsítja. (Police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.