János, a mestertolvaj ellopott egy autót, amiben benne volt az indítókulcs, majd rögtön felborult vele

bűnügy
2018 április 25., 14:19
comments 42

Több bűncselekmény miatt javasol vádemelést a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy békéscsabai férfi ellen. A 23 éves U. János bűnlajstroma elég hosszú:

Még tavaly decemberben Békéscsabán garázdálkodott, megütötte két autó vezetőoldali ablakát. Majd januárban lopott egy élelmiszerboltból, egy számítástechnikai üzletből, majd még egy élelmiszerboltból.

Aztán egy autókereskedés telephelyéről elvitt egy személygépkocsit úgy, hogy a kerítést kibontotta, majd beült a kocsiba, amiben benne volt az indítókulcs, és elindult.

Kitörte a telephely kapuját, majd egy táblának és egy villanyoszlopnak ütközött, végül felborult.

Pár nappal később Szegeden, egy apartmanházban szállt meg, de a szoba árát és az
elfogyasztott italokat nem fizette ki. Azzal hitegette a személyzetet, hogy mindent utólag rendez, mert addigra egy svájci rokonától kap pénzt. Ehelyett három nap után fizetés nélkül távozott a vendéglátóhelyről.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az előzetes letartóztatásban lévő U. Jánost lopás, jármű önkényes elvétele, csalás és garázdaság bűncselekmények lekövetésével gyanúsítja. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.