Csányi: Egy-két éven belül 5-6 bankot is vehet az OTP

2018 április 26., csütörtök 16:57
153

Az organikus növekedés mellett az OTP akvizícóval kíván bővülni, a következő 1-2 évben akár 5-6 bankot is vásárolhat a régióban – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az Inforádió Aréna című műsorában.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az OTP csoport 2017-es eredményeit bemutató sajtóbeszélgetésen 2018. március 2-án. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A Budapest Bank esetleges megszerzését firtató kérdésre azt mondta, ha eladásra hirdetnék meg a bankot, átgondolnák a lehetőségeket, de a BB nem tartozik az OTP kiemelt célpontjai közé.

A következő évtizedek vagy évszázad jelentős üzletei között említette a magánegészségügyet, az élelmiszert és az ivóvizet. „Ennek megfelelően kerestem mindig a lehetőséget, hogy a magánegészségügybe befektessek” – mondta Csányi, megemlítve a Budai Egészségközpont többségének megszerzését.

Egyre nagyobb az igény a magas színvonalú és korszerű egészségügyi szolgáltatások iránt, ezért „célunk az, hogy jelentősen bővüljünk, azokban a szegmensekben, ahol nem megfelelő az ellátás, de nagyok az igények a magyar egészségügyben” – mondta. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt