K. Csaba olasz maffiafőnököt próbált játszani Mezőkovácsházán

Több 444 videó?
Szeretném

Békés megyében elfogtak a rendőrök egy korábban 7 év hat hónap szabadságvesztésre ítélt férfit, aki a büntetése letöltését önként nem kezdte meg, inkább egy lakatlannak álcázott mezőkovácsházi házban rejtőzködött.

A 7 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt férfit a rendőrök csütörtök reggel 6 óra körül Mezőkovácsházán fogták el.

Fotó: police.hu

A 41 éves K. Csabát korábban testi sértés, személyi szabadság megsértése és lopás bűncselekmények miatt ítélte el a bíróság, de a büntetése letöltését a kijelölt időpontban nem kezdte el.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya olyan információkhoz jutott, hogy egy lakatlannak álcázott házban rejtőzködik. Az épület ablakain a redőnyök mindig le voltak húzva és a házon több kamera is volt.

Fotó: police.hu

A nyomozók és a főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei körülvették a házat, majd miután a férfi a felszólításukra nem jött ki, alaposan átkutatták az épület minden helyiségét.

Fotó: police.hu

Egy falban kialakított rejtekhelyen találtak rá a férfira, aki el akart menekülni. A rejtekhelyről kiinduló átjárón át a szomszédos épület felé próbálta elhagyni a házat. A rendőrök elfogták és Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Fotó: police.hu

A házon és a redőny mögött lévő kamerák képeit K. Csaba bent, egy monitoron figyelte.

Fotó: police.hu

A háztartási gépeket és a biztonsági berendezést úgy működtette, hogy a mérőórát megkerülve csatlakozott rá az elektromos hálózatra. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság emiatt lopás megalapozott gyanúja miatt újabb büntetőeljárást indít ellene. (police.hu)