K. Csaba olasz maffiafőnököt próbált játszani Mezőkovácsházán

bűnügy
2018 április 26., 14:48
comments 79

Békés megyében elfogtak a rendőrök egy korábban 7 év hat hónap szabadságvesztésre ítélt férfit, aki a büntetése letöltését önként nem kezdte meg, inkább egy lakatlannak álcázott mezőkovácsházi házban rejtőzködött.

link Forrás

A 7 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt férfit a rendőrök csütörtök reggel 6 óra körül Mezőkovácsházán fogták el.

photo_camera Fotó: police.hu

A 41 éves K. Csabát korábban testi sértés, személyi szabadság megsértése és lopás bűncselekmények miatt ítélte el a bíróság, de a büntetése letöltését a kijelölt időpontban nem kezdte el.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya olyan információkhoz jutott, hogy egy lakatlannak álcázott házban rejtőzködik. Az épület ablakain a redőnyök mindig le voltak húzva és a házon több kamera is volt.

photo_camera Fotó: police.hu

A nyomozók és a főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei körülvették a házat, majd miután a férfi a felszólításukra nem jött ki, alaposan átkutatták az épület minden helyiségét.

photo_camera Fotó: police.hu

Egy falban kialakított rejtekhelyen találtak rá a férfira, aki el akart menekülni. A rejtekhelyről kiinduló átjárón át a szomszédos épület felé próbálta elhagyni a házat. A rendőrök elfogták és Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

photo_camera Fotó: police.hu

A házon és a redőny mögött lévő kamerák képeit K. Csaba bent, egy monitoron figyelte.

photo_camera Fotó: police.hu

A háztartási gépeket és a biztonsági berendezést úgy működtette, hogy a mérőórát megkerülve csatlakozott rá az elektromos hálózatra. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság emiatt lopás megalapozott gyanúja miatt újabb büntetőeljárást indít ellene. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.