Készenléti rendőrök szálltak meg egy kaposvári utcát

A Sonline azt írja, a készenléti rendőrség szállta meg csütörtök reggel a kaposvári Martinovics Ignác utcát. Az utca lakói szerint nyugodt környékről van szó, a közelben korábban csak betörés volt.

A kaposvári Martinovics Ignác utcaFotó: Google Street View

Az ORFK lap kérdésére közleményben válaszolt, eszerint a Terrorelhárítási Központ feljelentése alapján a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés gyanúja miatt folytat nyomozást.

Az ügyben egy gyanúsított van, akit a kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vettek, és előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatására.

Egy, a szomszédban élő házaspár azt mondta, a házban, ahol szinte egész nap helyszíneltek a rendőrök, valószínűleg egy fiatalember él egyedül, akinek az anyja korábban elköltözött. Az utcabeliek azt mondták, a férfiról keveset tudtak, nem jött hozzá senki, nem volt vele gond. (Sonline)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.