Három hét alatt összejött az Együtt tartozásának jelentős része

POLITIKA
2018 április 27., 10:23

Nem egészen három hét alatt

több mint 137 millió forintnyi adományt gyűjtött össze az Együtt,

így már csak 13 millió forint hiányzik a visszafizetendő összegből, közölte Juhász Péter a Facebook-oldalán. A pártnak azután kell visszafizetnie a 150 milliós kampánytámogatást, hogy az országgyűlési választásokon nem érték el az 1 százalékos támogatottságot.

Az Országgyűlés novemberben, félévvel a választások módosította a választási törvényt azzal, hogy azok a pártok, amik nem érik el az 1%-ot, a személyes vagyonukkal feleljenek a kampánytámogatás visszafizetéséről. A Fidesz-KDNP eredetileg a 0,5 százalékos mértékkel nyújtotta be a javaslatot, azt az MSZP módosíttatta 1 százalékra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.